2024.07.25., csütörtök - Kristóf, Jakab napja
facebook
Keresés
Kétkeréken Lentiben

Kétkeréken Lentiben

2024. július 08., 16:20
Kerékpáros körútján ezúttal Lentibe látogatott a térség országgyűlési képviselője. A városvezetővel felkeresték az elmúlt időszakban készült beruházásokat, illetve megtekintették a legújabb fejlesztéseket.

Már hagyománnyá vált, hogy a politikus a nyári időszakban biciklivel végigjárja a választókerületéhez tartozó falvakat és városokat. A találkozó lehetőséget ad a kötetlen beszélgetésre, valamint a jövőt érintő tervek megvitatására.  

Öt évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy minden településemre elmegyek kerékpárral is. A polgármester a település határában fogad, megmutatja az elkészült létesítményeket, intézményeket. Megfogalmazza azokat a kéréseket, amelyeket meg kell, hogy megvalósítsunk a következő időszakban

- mondta Vigh László országgyűlési képviselő.

Lentiben az első állomás a Balance Medical Center volt, ahol csaknem száz féle gyógykezelést vehetnek igénybe a vendégek. Ezek közül néhányat Vigh Lászlónak is bemutattak. A találkozón Horváth László polgármester elmondta, hogy az elmúlt 4 évben több, mint 10 milliárd forintot fordítottak a létesítmények rendbetételére, illetve új utak építésére.

Lenti nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Modernizáltuk az oktatási, szociális, illetve egészségügyi intézményeket, ugyanakkor a város is szépült. Mindig igyekszünk megőrizni a városnak azt a szép, vidéki, ápolt jellegét, amit az idejövők is jól ismernek. A munkákban az itt lakók is nagyon sokat segítenek

- erről már Horváth László, Lenti polgármestere beszélt.

A strand szomszédságában 0,6 hektáros területen modern játszóteret alakítottak ki, ahol a gyermekek örömmel veszik birtokba ezeket a színes élményelemeket. A Kossuth utcában új virágkompozíció, a Süsü fogadja a látogatókat.  

Szöveg: Kolozsvári Ilona

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

XdI6k2C4DII
# Kapcsolódó galériák