2024.05.21., kedd - Konstantin napja
facebook
Keresés
Színes programokkal várja az érdeklődőket az Art Mozi

Színes programokkal várja az érdeklődőket az Art Mozi

2024. január 24., 13:40
Ismét színes programokkal várja az érdeklődőket az Art Mozi. Színdarabokkal, koncertekkel, humoresttel, illetve gyermekműsorokkal egyaránt készülnek a szervezők. A féléves kínálatot úgy állították össze, hogy minél szélesebb közönséget szólítsanak meg.

A mozikedvelők a hét minden napján a premierek mellett a nagy sikerű Oscar-díjas filmeket is újranézhetik. Eközben a nagyterem színvonalas előadások helyszíne lesz.

Az Art Mozi abból a szempontból mindenféleképpen kiemelt szerepet kap, hogy olyan tevékenységeket valósíthatunk meg itt, amit máshol nem tudunk. Egyrészt mozifilmeket vetítünk a 66 fős termünkben a hét mind a 7 napján, napi háromszor minden nap filmeket láthatnak a vendégeink. A másik ilyen szárnyunk pedig a nagyterem, ami a város legnagyobb terme. Éppen ezért az 582 fős helyszínen olyan előadásokat, és olyan programokat szervezünk, amiket a városban máshol nem lehet

- közölte Flaisz Gergő, a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ igazgatója.

A közel 600 főt befogadó, egykori Ady Filmszínházban idén is változatos programok nyújtanak minden korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget.

A programjaink közül kiemelném Thuróczy Szabolcsnak a Meg se kínáltak című előadását. Illetve nagyon érdekes darabnak ígérkezik a Válótársas. Ugyanúgy megemlíteném például Bereczki Zoltán koncertjét, a 100 Tagú Cigányzenekart és tervben van egy Kovács Kati koncert is. Március végén, húsvét alkalmából pedig nyusziváró családi napra várjuk az érdeklődőket

- tette hozzá Drávecz Szabolcs, az Art Mozi intézményegység-vezetője.

A Keresztury VMK tagintézménye  február elején Balogh Levente, a Szentkirályi alapító sikertörténetének műsorával várja a látogatókat. A városi farsangot és fánkvásárt ugyancsak az Art Mozi munkatársai szervezik.

Szöveg: Kiss Alexandra

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

Y7pUOiIsYgk
# Kapcsolódó galériák