2024.05.19., vasárnap - Ivó, Milán napja
facebook
Keresés
Megmutatom magam – Nyári pillanatok címmel nyílt kiállítás Zalaegerszegen

Megmutatom magam – Nyári pillanatok címmel nyílt kiállítás Zalaegerszegen

2023. július 06., 15:00
Nyári pillanatok címmel nyílt kiállítás. A József Attila Városi Tagkönyvtár Megmutatom magam című programját 154. alkalommal rendezték meg, ahol ezúttal a landorhegyi óvodákban készült alkotásokat mutatták be.

A tárlat témáját idén a nyár ihlette. Az Űrhajós utcai óvodások a megnyitón verses műsort adtak elő arról, hogy a legkisebbek számára mit is jelent a vakáció.  

Nagy öröm számunkra, hogy olyan nagy népszerűségnek örvend ez a rendezvénysorozat, hogy nemcsak az iskolások, hanem már az óvodások is szeretnének megmutatkozni a nagyközönség előtt. A mai napon egy kis betekintést nyerhettünk három tagóvoda: az Űrhajós utcai, a Kodály Zoltán utcai, valamint a Landorhegyi úti tagóvodának a kulturális és művészeti életébe. 

- mondta el Csaplár-Nagy Franciska a József Attila Városi Tagkönyvtár tagintézményvezetője.

Édes görögdinnyék, dolgos méhecskék és balatoni strandolás – így képzelték el a gyerekek a számukra fontos szünidei pillanatokat. Az ovisok a rajzokat és festményeket különböző technikákkal és eszközökkel készítették.

Már óvodás korban megmutatkozik, hogy egyes gyermek miben tehetséges, mihez van kedve, mit szeret szívesen csinálni. Nekünk, óvónőknek az a feladatunk, hogy ezeket a tehetség ígéretek, ezeket a tehetség csírákat észrevegyük és minél több lehetőséget, minél több alkalmat biztosítsunk arra, hogy sikeressé, ügyessé váljanak. Minden képességük a normális mederben fejlődhessen. Ehhez nagyon sok élmény szükséges.

- nyilatkozta Kása Istvánné, a Zalaegerszegi Landorhegyi Óvoda intézményvezetője.

A kicsik munkái mellett a pedagógusok alkotásait is prezentálták. A tárlat a könyvtár nyitvatartási idejében augusztus 30-ig látogatható.

Fotók: Zalaegerszegi Televízió

EFrjSi1mjUs
# Kapcsolódó galériák