2024.06.14., péntek - Vazul napja
facebook
Keresés
Zalaegerszegen folytatta országjáró körútját a Mi Hazánk elnöke

Zalaegerszegen folytatta országjáró körútját a Mi Hazánk elnöke

2024. június 07., 14:00
Megérkezett országjáró körútjának zalaegerszegi állomására Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. Pártja a magyarok érdekeit képviseli – hívta fel a figyelmet a „Hazánknak rendületlenül” címmel tartott sajtótájékoztatón.

A globális, nagyvállalatokra épülő gazdaságpolitikával szemben mi olyan Európát szeretnénk, amely a nemzetek Európája. Szövetségeseinkkel -  többek között a németországi AfD-vel - olyan Európát képzelünk el, amely nem fogja Ukrajnát finanszírozni, nem fog globális nagyvállalatoknak kedvezni, és főleg nem akar háborúban részt venni. Nem akar háborút kirobbantani, hanem a nemzeteket akarja megerősíteni

- hangsúlyozta a Mi Hazánk elnöke.

A politikus kifejtette: a támogatásokkal a hazai vállalkozások lehetőségeit bővítenék, a juttatásokkal pedig a munkavállalók életkörülményeit javítanák.

GDP-arányosan Magyarország költi a legtöbbet gazdaságösztönzésre, de ezeknek a pénzeknek a nagy része globális nagyvállalatokhoz megy. Ezt az összeget mi odaadnánk a magyar dolgozónak, a magyar kkv-szektornak, illetve a gazdáknak és a termelőknek

- fűzte hozzá.  

A rendezvényt Toroczkai László és Borvendég Zsuzsanna, a Mi Hazánk európai parlamenti képviselőjelöltjének fórumával folytatták.

Szöveg: Kolozsvári Ilona

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

vut7CCzabCo
# Kapcsolódó galériák