2024.06.15., szombat - Jolán, Vid napja
facebook
Keresés
További jelölteket mutatott be az EZE

További jelölteket mutatott be az EZE

2024. június 07., 14:20
Bemutatta az Együtt Zalaegerszegért Egyesület az egyes és a kilences választókerületben induló jelöltjeit.

A kizárólag civilekből álló szervezet mind a 12 körzetben számít a szavazók bizalmára. Az egyes választókerületben Major Zsolt méreti meg magát. 

Tervünk között szerepel, hogy megnyitjuk a lehetőséget, hogy ezeken a településrészeken is legyen olyan hely, ahol a családok össze tudnak jönni, amikor nagyobb létszámú rendezvényeik vannak. Ezen kívül szeretnénk még azt is, hogy végre elkészüljön a kerékpárút, az esővízelvezetés megoldódjon. Illetve, hogy a fiataloknak sokkal több sportolási és kulturális lehetőségük legyen.

Dr. Vándor László a járdák és utak korszerűsítését, a Május 1. liget átalakítását és a Kálvária kápolna rendbetételét emelte ki tervei közül. Célja továbbá, hogy turisztikai fejlesztésekkel népszerűsítse a Jánkahegyet.

Azt hiszem, hogy többen gondoltak erre, hogy hajdanában a város egyik legkedveltebb kirándulóhelye volt a Jánkahegy. A funkciója erősen megváltozott, de ez egy olyan helyen fekszik a városban, hogy evvel lehetne valamit kezdeni. Ha esetlegesen bekerülnék a közgyűlésbe, akkor tudnék javaslatokat tenni.

A kampányt összegezve Major Zsolt eredményesnek találta az elmúlt heteket. Emlékeztetett: az Együtt Zalaegerszegért Egyesület célja, hogy az önkormányzat a vármegyeszékhelyiek terveit és ötleteit valósítsa meg. 

Szöveg: Nagy Jenő

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

RhNkAy41Cj0
# Kapcsolódó galériák