2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma napja
facebook
Keresés
Több mint egymillió forintot adományozott az egyik helyi fodrászat a Down Mosolyambulancia Egyesületnek

Több mint egymillió forintot adományozott az egyik helyi fodrászat a Down Mosolyambulancia Egyesületnek

2023. december 20., 20:20
Az összeg a cég vendégeinek hozzájárulásából és egy Szoboszlai Dominik szignójával ellátott mez árverezéséből tevődik össze. A vállalkozás a hozzájárulást szerdán délelőtt adta át a szervezet képviselőinek.

Minden eddiginél nagyobb pénzbeli segítséget kapott a Down szindrómás gyerekekkel és családjaikkal foglalkozó civil közösség. Az adományt az ellátás és foglalkozások színvonalának emelésére fordítják.

Egyesületünk öt éve működik és ez a legnagyobb összeg, amit eddig adományként kaptunk. Már amikor megkerestek minket nagyon vártuk, hogy hogyan alakul ez a jótékonysági esemény. Azt tudtuk, hogy ők már régóta különböző jó ügyek mellé állnak és nagyon szimpatikusak voltak az első perctől kezdve.

- részletezte Molnár-Péter Tímea elnök.

Farkas Péter számára fontos a társadalmi felelősségvállalás. Ezt igazolja, hogy cége minden évben segíti a rászorulókat.

Igyekszünk tényleg szinte az össze jótékonysági akcióban részt venni. Az aquaparki jótékonysági főzésen és a pikniknél is ott voltunk a jótékonysági főzésen. Illetve többször, évközben is gyűjtöttünk és mindegyik nagyon jól sikerült. Igazából ez a vendégeink nélkül nem sikerült volna. Nagyon örülök neki, hogy ilyen vendégeim vannak és mindig mellettünk és a jó dolgok mellett állnak ők is.

- mondta a Wolf Hair & Barber Szalon tulajdonosa.

Balaicz Zoltán arról tájékoztatott, hogy a kezdeményezést bevették az Egerszegi Advent programsorozatba, melynek fontos része az összefogás.

Farkas Péter emlékeztetett: az akció részeként december 15-én jótékonysági hajvágást szerveztek. Az itt befolyt pénz azonban nem érte el az általuk célként kitűzött 1 millió forintot. Ezért közösségi oldalukon hirdettek aukciót, ahol egy - Szoboszlai Dominik aláírásával ellátott-, mezre lehetett licitálni.

Szöveg: Nagy Jenő

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

wyOj3YH6X0E
# Kapcsolódó galériák