2024.06.20., csütörtök - Rafael napja
facebook
Keresés
Nyusziváró családi napot tartottak Zalaegerszegen

Nyusziváró családi napot tartottak Zalaegerszegen

2024. március 31., 08:20
Nyusziváró családi napot tartottak a zalaegerszegi Art Moziban. Az esemény számos izgalmas és interaktív programmal várta az érdeklődőket, így kicsik és nagyok egyaránt örömmel vettek részt a húsvéti hangulatkeltésben.

A kézműves foglalkozáson újrahasznosítható anyagokból készültek ünnepi dekorációk, melyeket a gyerekek saját ízlésük szerint színesíthettek és dekorálhattak. Lehetőség nyílt nyuszis figurák gyártására is, az elkészült alkotásokat pedig hazavihették. 

Csuhéból készíthetnek szalvétagyűrűt. Nagyon egyszerűen két kötéssel, meg néhány vágással és már készen is van a nyuszi. Természetes anyagból és WC-papír gurigának a felhasználásával, ami a szalvétagyűrű testét adja. Úgyhogy tulajdonképpen egy-két kötéssel hamar nagyon gyorsan elkészül a nyuszis szalvétagyűrű

- mesélte Pozvai Andrea népjátszóház-vezető.

A jó kedvet a bűvész show, a zenés színházi előadás és Bing Nyuszi biztosította. Az interaktív műsor alkalmával a kicsik énekelhettek, táncolhattak és megismerkedhettek a húsvéti hagyományokkal.

Az egyéves korosztálytól egészen a 14 éves korosztályig lettek kiválasztva a programok. Kettő órakor volt egy Varázs Nyuszi bűvész show, utána pedig Bing Nyuszi következett. Este a Nyúlanyó zenés mesejáték volt, az is késő délután. Próbáltunk arra törekedni, hogy a kisebbektől a nagyobbakig mindenkinek megfeleljünk, eszerint próbáltuk a műsorokat kiválasztani

- nyilatkozta Székedli Bertold, a Zalaegerszeg Gasztrokultúrális Egyesület elnöke.

A rendezvény kísérő programjai között szerepelt csillámtetoválás, lufi hajtogatás és a legkisebbek kedvence, az arcfestés is. 

Szöveg: Kiss Alexandra

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

XWsu4SuK7H0
# Kapcsolódó galériák