2023.12.09., szombat - Natália napja
facebook
Keresés
Megkezdődtek a záróvizsgák a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában

Megkezdődtek a záróvizsgák a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában

2023. június 14., 14:00
Megkezdődtek a záróvizsgák a Pannon Egyetem zalaegerszegi központjában. A vizsgabizottság előtt csaknem 60 leendő mérnök, gazdasági informatikus és közgazdász ad számot tudásáról.

Horváth Richárd az alapdiploma megszerzése után humánpolitikuskét helyezkedett el. A kétéves mesterképzést munka mellett, levelező szakon végezte, ami nem volt egyszerű feladat - mondta el a végzős Horváth Richárd. 

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben szükséges, hogy több lábon éljünk. És ez egy nagyon jó lehetőség, hogy tovább fejlesszük magunkat

– fejtette ki álláspontját. 

Reizer Roland az alapképzés után munkát vállalt, később azonban, folytatta a tanulást. 

A munka melletti tanulás bizonyos időszakokban nehéz volt. Ugyanakkor az egyetemen olyan ismereteket szereztem, melyeket a napi munkám során is tudok alkalmazni.    

A zalaegerszegi egyetemisták péntekig felsőoktatási szakképzésen, alapképzésen, valamint mesterképzésen teszik le záróvizsgájukat. A bizottságok munkájában az egyetem oktatói, valamint külsős tagként a  Zala vármegyei vállalkozások és a partner intézmények vezetői vettek részt – ismertette a részleteket dr. Palányi Ildikó, Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ megbízott főigazgatója.

Bízunk abban, hogy mindenki sikeren szerepel majd, és július 14-én, a diplomaosztón együtt ünnepelhetjük a képzésünk sikerességét.

– fogalmazott dr. Palányi Ildikó. 

Hozzátette: a végzősök előtt az oklevél kézhez vétele után is nyitva áll az egyetem kapuja: szakirányú, vagy akár doktori képzéseken tanulhatnak tovább. Egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel. Oktatók és diákok egyaránt azt vallják: a változó világban naprakész információkra van szükség. 

Fotók: Zalaegerszegi Televízió
 

mxVDXE9CI_8
# Kapcsolódó galériák