2023.05.28., vasárnap - Emil, Csanád napja
facebook
Keresés
Közgyűlés után – Sajtótájékoztatót tartott a Tiéd a város képviselőcsoport

Közgyűlés után – Sajtótájékoztatót tartott a Tiéd a város képviselőcsoport

2023. május 25., 12:50
Legutóbbi ülésén több mint harminc témát tárgyalt a közgyűlés. A döntéseket a Tiéd a Város önkormányzati képviselő csoportja sajtótájékoztatón értékelte.

Benke Richárd, jobbikos önkormányzati képviselő elmondta: elfogadták az önkormányzati tulajdonú cégek 2022-re vonatkozó beszámolóját, valamit az idei üzleti tervet. Ugyanakkor a dolgozók alacsony fizetése gondot okoz, amire a politikus szerint megoldást kell találni.

Góra Balázs önkormányzati képviselő (MSZP) ismertette, hogy a felújított búslakpusztai lőtéren a sportlövészek mellett a fegyveres testületek is végezhetnek lőgyakorlatokat. A grémium határozata alapján a jövőben a Zalaegerszegi Élménypark Kft. üzemelteti a létesítményt, amit várhatóan szeptemberben nyitnak meg. 

A közgyűlésen felvetették, hogy a köztéri alkotások rendezetlen állapotban vannak. A városvezető arról biztosította a képviselőcsoportot, hogy a műszaki osztállyal kidolgoznak egy tervet, így a jövőben rendszeresen tisztítják és karbantartják a szobrokat, illetve az emlékműveket. 

Fotók: Zalaegerszegi Televízió

4OtirG838Ho
# Kapcsolódó galériák