2024.07.25., csütörtök - Kristóf, Jakab napja
facebook
Keresés
Gázvezeték-felújítás, forgalomkorlátozás a Kazinczy téren

Gázvezeték-felújítás, forgalomkorlátozás a Kazinczy téren

2024. június 13., 09:50
Zalaegerszegen, a Kazinczy téren gázvezeték rekonstrukciós munkálatokat végez az E.ON Hungária Csoport.

A korszerűsítés részeként az érintett területen a jelenleg üzemelő gázvezetéket egy biztonságosabb, korszerűbb műszaki paraméterekkel bíró gázelosztó-vezeték rendszerre cseréli a szolgáltató.

A burkolat megbontásával járó gázvezeték-felújítási munkálatok 2024. június 17-én kezdődnek és várhatóan szeptember végéig tartanak majd – adta hírül az E.ON.

A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás zavartalan lesz, de az átkötések idejére a gázellátás – rövid időre – szünetelni fog. Ennek pontos időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az érintett ügyfeleket. A felújítás idejére a Mindszenty tér és a Könyök utca közti szakaszon sebességkorlátozás lesz érvényben. Több ütemben várhatóak sávlezárások, elterelések, illetve a becsatlakozó utakat (Mártírok u., Ady u., Munkácsy u., Sütő u.) érintő kanyarodási tilalmak. Kérik az autósokat, hogy az aktuális jelzéseket figyelve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek az elkerített munkaterület közelében!

A munkálatok végeztével, a felbontással érintett útburkolat teljes újjáépítésével adja vissza az E.ON a forgalomnak ezt a szakaszt.

A kellemetlenségek miatt az E.ON kéri a környéken élők együttműködését és türelmét, illetve köszönik a lakosok és az arra közlekedők megértő türelmét a felújítási munkálatok idejére.

Fotó: E.ON