2024.07.13., szombat - Jenő napja
facebook
Keresés
BringázZeg! – biciklis napot tartanak Zalaegerszegen

BringázZeg! – biciklis napot tartanak Zalaegerszegen

2023. május 30., 17:54
BMX bemutató és KRESZ ismeretterjesztő is lesz a „BringázZeg” című hagyományteremtő programon az Alsóerdei Sport- és Élményparkban szombaton.

Zalaegerszeg elkötelezett a klíma- és környezetvédelem mellett, ezért folyamatosan fejlesztik a kerékpáros lehetőségeket a városban. A rendezvény célja a kétkeréken közlekedés népszerűsítése – ismertette az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján Bali Zoltán alpolgármester.

A szervezők reggel kilenc órára a Dísz térre várják az érdeklődőket, ahonnan egy flashmob után közösen kitekernek az Alsóerdei Sport- és Élményparkba. Itt tematikus bemutatók, előadások és akadálypályák is szerepelnek majd a programelemek között.

A tájékoztatón Vámosi László és a Bruchner testvérek képviselték a ZKSE sportolóit. Vámosi portálunknak elmondta: a rendezvénnyel egyidőben egy olyan nemzetközi versenynek is otthont ad Zalaegerszeg, ahol - három különböző hosszúságú pályán - 150-en mérik össze tudásukat. Így a kilátogatók bepillantást nyerhetnek a kerékpáros sport izgalmaiba is.

Fotók: Zalaegerszegi Televízió

lbJgvTffGsw
# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek