2024.07.13., szombat - Jenő napja
facebook
Keresés
Aláírásgyűjtést szervezett a Jobbik-Konzervatívok

Aláírásgyűjtést szervezett a Jobbik-Konzervatívok

2024. május 16., 21:00
Aláírásgyűjtést szervezett a Jobbik-Konzervatívok Zalaegerszegen. Az esemény előtt sajtótájékoztatón ismertették programjukat, ahol bemutatták jelöltjüket is. 

Benke Richárd, a párt önkormányzati képviselője az eseményen kifejtette: listavezetőjük nem egy politikus, hanem egy közgazdász professzor.

Ő komoly szaktekintély, illetve nagyon komoly nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. Ő Róna Péter és azt szeretnénk, hogy június 9. után Róna Péter képviselné Magyarországot, képviselve a magyar emberek érdekeit az európai parlamentben. Azokat a hazánkhoz köthető forrásokat haza lehetne hozni, amik jelen esetben még kérdőjelesek.

A kampányrendezvényen részt vett Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke, aki elmondta: céljuk a multik térnyerésének visszaszorítása és a devizakárosultak helyzetének rendezése.

De legalább ilyen fontos a normális bérek koncepciója. Talán a legtöbben még emlékeznek, hogy 2017-ben már nagyon jól csúcsra tudtuk járatni a béruniós koncepcióinkat és mivel ez a nemzetközi európai színtérre is kikerült, erős szinkronban van Róna Péter munkájával, aki szintén meglehetősen kritikus a multinacionális cégek által elképesztő mértékben Magyarországról kivitt és sokszor minimális adófizetés mellett kivitt profittömeget illetően.

A politikus szerint a bérek emeléséhez kulcsfontosságú, hogy Magyarországot Róna Péter közgazdász képviselje Brüsszelben. Az európai parlamenti választást a helyi önkormányzati választással egyidőben, június 9-én tartják.

Szöveg: Nagy Jenő

Fotó: Médiacentrum Zalaegerszeg

HNqO4DG6i80