2024.06.20., csütörtök - Rafael napja
facebook
Keresés
Ajánlásokat várnak a Prima jelöltekre

Ajánlásokat várnak a Prima jelöltekre

2023. július 26., 17:45
Ajánlásokat vár a vármegyei Prima jelöltekre a Munkáltatók Országos Szövetségének helyi szervezete. A rangos elismeréssel azokat a személyeket jutalmazzák, akik életútjuk során kiváló eredményt értek el, illetve a közösség számára értékeket teremtettek.

A Prima Primissima mozgalom 2003-ban indult Demján Sándor kezdeményezésére. Célja az volt, hogy a vállalkozókat ne csak a gazdasági életben nyújtott tevékenységük miatt méltassák, hanem a szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport területén nyújtott teljesítményeket is díjazzák. A program 2005-től területi elismerések adományozásával is kiegészült, amihez Zala vármegye az elsők között, 2006-ban csatlakozott. 

A rendezvény sikerét jelzi, hogy idén 17. alkalommal adományozunk vármegyei díjakat. Minden esztendőben olyan személyiségeket jutalmazunk, akik példaértékű jövőképet tudnak mutatni a fiataloknak és környezetüknek. 

- fogalmazott Balogh Ádám, a VOSZ Zala Vármegyei Szervezetének elnöke. 

Vármegyénként tíz kategóriában jelölhetnek szeptember 10-ig Prima díjasokat. 

Az ajánlások beküldéséről részletes leírást tettünk közzé a zalavosz.hu weboldalunkon. A név és a titulus megadása mellett egy rövid leírást is kérünk a jelöltről, amelyben a jelölők megindokolják, ahogy az általuk választott személyt miért méltó a Prima díjra. 

- fűzte hozzá az elnök.   

A díjakat október 14-én, a nagykanizsai Hevesi Sándor Művelődési Központban tartott gálaműsoron adják át. Az ajánlatokat beküldők között öt darab, két személyre szóló tiszteletjegyet sorsolnak ki az ünnepi rendezvényre. 

Fotók: Zalaegerszegi Televízió  


 

mrSLNOPGU3A
# Kapcsolódó galériák