2024.06.14., péntek - Vazul napja
facebook
Keresés
39 éves a Zalaegerszegi Televízió

39 éves a Zalaegerszegi Televízió

2024. április 02., 15:00
A helyi érdekeltségű információszolgáltatás jelentősége napról napra nő, így az üzemeltető cég célja, hogy az itt dolgozó újságírók munkájával minél több zalaegerszegi találkozhasson.

Avatások, ünnepségek és civil rendezvények egyaránt visszaköszönnek hétfőtől péntekig este hat órakor a ZTV-n. Az első hírműsort Vörös Nándor vezette a csatornán, aki azóta is munkájával, tanácsaival és szakértelmével segíti a stáb munkáját.

Öröm számomra, hogy a Zalaegerszegi Televíziót a magyar televízióban egyféle iskolaként emlegetik, ami bizonyítja, hogy nagyon jó szakemberek kerültek ki ebből a szerkesztőségből. Ez bánat számunkra, ugyanakkor öröm az, hogy most ismét egy olyan csapat állt össze, akikkel jó együtt dolgozni, értik a szakmájukat és bizony elhivatottság is tetten érhető náluk.

- fogalmazott Vörös Nándor.

Az országos csatornák közül többekkel áll szerződésben a TV, így a nézők az MTV vagy a HírTV műsorán is rendszeresen találkozhatnak Zalaegerszeggel. Szerkesztőségünkben a legfontosabb napi szempont a helyi közösségek szolgálata. 

Mióta médiacentrumként működik a cég, még több lehetőség nyílt az aktualitások közzétételére. Kollégáink az Egerszeg Rádióban mindig felkészülten ülnek mikrofon mögé, ahol élő műsorban mondják el a legfrissebb tudnivalókat. Az egerszegihirek.hu portálon pedig a zalaegerszegi és regionális hírek röviddel az esemény után már olvashatók. 

Szöveg: Nagy Jenő

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

sRSDsavPdKs
# Kapcsolódó galériák