2024.07.25., csütörtök - Kristóf, Jakab napja
facebook
Keresés
Gázvezeték-felújítás, forgalomkorlátozás a Kisfaludy Sándor utcában

Gázvezeték-felújítás, forgalomkorlátozás a Kisfaludy Sándor utcában

2024. július 10., 09:17

Zalaegerszegen, a Kisfaludy Sándor utcában gázvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez az E.ON Hungária Csoport. A korszerűsítés részeként az érintett területen a jelenleg üzemelő gázvezetéket egy biztonságosabb, korszerűbb műszaki paraméterekkel bíró gázelosztó-vezeték rendszerre cseréli a szolgáltató.

A burkolat megbontásával járó gázvezeték-felújítási munkálatok 2024. július 15-én kezdődnek és várhatóan augusztus végéig tartanak majd – hívta fel a figyelmet közleményében az E.ON.

Mint írják, a felújítás a Kisfaludy utcában a Mártírok útja körforgalomtól egészen a Kossuth Lajos utca kereszteződéséig tart majd, az Ady Endre és a Kossuth Lajos utcai kereszteződéseket azonban nem érinti.

Teljes útlezárásra lehet számítani a Kisfaludy utcában a Mártírok útja körforgalomtól az Ady Endre utca kereszteződéséig, illetve az Ady Endre utcai kereszteződéstől a Kossuth Lajos utcáig.

A földgázszolgáltatás a munkálatok időtartama alatt biztosított lesz, mindössze az átkötés idejére szünetel majd, ennek időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az ügyfeleket.

Az érintett utcákban lakók és az oda érkezők parkolása az említett időszakban nehezített lehet, a kellemetlenségek miatt az E.ON kéri a környéken élők együttműködését és türelmét.

Kérik az autósokat, hogy az aktuális jelzéseket figyelve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek az elkerített munkaterület közelében! A munkálatok végeztével, a felbontással érintett útburkolat teljes újjáépítésével adja vissza az E.ON a forgalomnak ezt a szakaszt.

A kellemetlenségek miatt az E.ON kéri a környéken élők együttműködését és türelmét.

Fotó: Google Térkép